bassar Foto: ElPaís,  AFP / ho / sana

El País: Rusia alerta a EE UU de gravísimas consecuencias si interviene en Siria

The New York Times: Assad warns US against military intervention

Sobre la #notícia internacional de l’estiu (la massacre a #Síria), ambdós titulars destaquen l’advertència cap els #EstatsUnits del possible atac en aquest país del Pròxim Orient. El titular d’#ElPais es refereix a la conversa que Serguéi Lavrov, el ministre rus d’Exteriors, va tenir amb el seu homòleg nord-americà, John Kerry.

Per la seva banda, el #NewYorkTimes destaca les paraules de l’entrevista que el president sirià, Basar al-Assad, va concedir a un diari rus, #Izvetia. Aquesta concessió ja deixa molt clar –per si la comunitat internacional encara ho dubtava- que #Rússia està del costat de Bassar, qui es mostra ofès amb aquells que afirmen que en l’atac a la població s’hi van usar #armesquímiques. Esperem que l’#ONU arribi a temps per trobar proves d’aquest succès. Tot i que no ho tindrà fàcil.

Sobre la #noticia internacional del verano (la masacre en #Síria), ambos titulares destacan la advertencia hacia #EstadosUnidos sobre el posible ataque en este país del Orient Medio. El #titular de #ElPais se refiere a la conversación que Serguéi Lavrov, ministro ruso de Exteriores, tuvo con su homólogo norteamericano, John Kerry.

Por su parte, el #NewYorkTimes destaca las palabras de la entrevista que el presidente sirio, Basar al-Assad, concedió a un diario ruso, #Izvetia. Esta concesión ya deja muy claro –por si la comunidad internacional aún lo dudava- que #Rusia está del lado de Bassar, que se muestra ofendido con aquellos que afirman que en el ataque a la población se usaron #armasquímicas. Esperamos que la #ONU llegue a tiempo para encontrar pruebas de este suceso. Aunque no lo tendrá fácil.