Si tens una pàgina a Facebook i notes que no acaba d’arrencar… potser és que alguna cosa no estàs fent bé. Només cal que segueixis un senzills consells i veuràs com poc a poc t’aniràs fent un lloc a Facebook.

Com ja deus saber Facebook, a través d’algoritmes, decideix quins posts prioritza. Si ets una empresa, no t’ho posa massa fàcil perquè li interessa que facis publicitat a través de la seva aplicació Facebook Ad.

I no està malament combinar postejar i publicitat, ja que aconseguiràs més fans i visibilitat.

Com postejar amb èxit a Facebook

  1. Les imatges i vídeos agraden més als fans; així que prioritza-les.
  2. Planifica els continguts: mira quan es connecten els teus fans i publica a les hores que estiguin més connectats.
  3. Text: Els textos millor si tenen entre 100-250 caràcters.
  4. Pregunta, demana opinió, no et limitis a informar: si preguntes o els demanes opinió crearàs comunitat i sabràs que els agrada als teus fans. I sobre això, posteja.
  5. Varia el contingut dels posts: vídeo, foto, pregunta, informa,…

Comença seguint aquests consells, i ves revisant les estadístiques que Facebook et proporciona per anar polint les hores de publicació i continguts per acosatar-te més al teu públic.

Més consells per a Facebook

FanPage a Facebook: cómo postear con éxito

Si tienes una página en Facebook y notas que no termina de arrancar… quizás es que alguna cosa no estás haciendo bien. Solo debes seguir unos sencillos consejos y verás cómo poco a poco te haces un hueco  en  Facebook.

Como ya debes saber Facebook, a través de algoritmos, decide qué posts priorizar. Si eres una empresa, no te lo pone muy fácil porqué le interesa que realices publicidad a través su aplicación Facebook Ad.

Y no da malos resultados combinar postear y publicidad, ya que conseguirás más fans y visibilidad.

Cómo postear con éxit en Facebook

  1. Las imágenes y vídeos gustan más a los fans; así que priorízalas.
  2. Planifica los contenidos: mira cuando se conectan tus fans y publica a las horas que estén más conectados, ganarás visibilidad.
  3. Texto: Los textos mejor si están entre los 100-250 caracteres.
  4. Pregunta, pide opinión, no te limites a informar: crearás comunidad y sabrás qué les gusta a tus fans. Y sobre ello, postea.
  5. Varia el contenido de los posts: vídeo, foto, pregunta, informa,…

Empieza siguiendo estos consejos, y revisa las estadísticas que Facebook te proporciona para ir puliendo las horas de publicación y temática para ir acercándote a  tu público.

Más consejos para Facebook