LA VANGUARDIA: Las Meritxell del Govern

Avui ben bé podríem dir que crida més l’atenció el subtítol que el titular en un article de La Vanguardia Digital sobre tres noves conselleres de la Generalitat: Les 3 Meritxells. És cert que no deixa de ser curiós-casual-divertit que tres noves conselleres es diguin Meritxell. I que a punt per prendre possessió, el diari en digital en vulgui explicar el seu perfil.

Però fixa’t en el subtítol: “Las conselleras Borràs, Serret y Ruiz comparten un nombre del que no está muy claro su origen”. Eing?? I què? Què passa? Què té d’important destacar-ho en un subtítol i a més, donar-li més prioritat a l’article?

Ah!, ja sé: no deixa de ser quelcom curiós-casual-divertit.

____________

Hoy bien podríamos decir que llama más la atención el subtítulo que el titular en un articulo de La Vanguardia Digital sobre las tres nuevas conselleres de la Generalitat: Las 3 Meritxells. Es cierto que no deja de ser curioso-casual-divertido que tres nuevas consejeras se llamen Meritxell. Y que a punto para tomar posesión, el diario en digital quiera explicar su perfil.

Pero fíjate en el subtítulo: “Las conselleras Borràs, Serret y Ruiz comparten un nombre del que no está muy claro su origen”. Eing?? ¿Y què? ¿Qué passa? ¿Qué tiene de importante destacarlo en un subtítulo y además, darle más prioridad en el artículo?

¡Ah!, ya sé: no deja de ser aglo curioso-casual-divertido.